• CBS doet onderzoek naar cosmeticabranche In opdracht van de NCV (Nederlandse Cosmetica Vereniging) heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een onderzoek laten uitvoeren naar de omzet van cosmetica. In de onderzoeksresultaten zijn ook cijfers te vinden over de werkgelegenheid in de branche.
  »
 • 20 procent van de Nederlanders voelt zich zeer gelukkig Ruim een vijfde van de Nederlanders ouder dan 18 jaar is zeer gelukkig. Op een schaal van 1 tot en met 10 geven ze hun geluk een 9 of een 10. Slechts 3 procent van de ondervraagden is ongelukkig. Zij waarderen hun geluk met een 4 of minder. Deze cijfers komen van een recent onderzoek van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS). De afgelopen vijf jaar ziet het bureau weinig veranderingen. Het geluksniveau zweeft altijd rond de 20 procent.
  »
 • Spaargeld Nederlanders in huizen en pensioenen Hoewel Nederlanders als zuinig omschreven worden, sparen ze minder dan hun Europese collega’s. Gemiddeld heeft de Nederlander 22.000 euro opzijgezet, terwijl de Belg ruim 32.000 euro direct spaargeld ter beschikking heeft. Het gespaarde geld van de Nederlanders zit vast in huizen en pensioenen. De pensioenafdrachten en hoge woonlasten zorgen er voor dat het lastig is om extra te sparen, zo blijkt uit een rapport van het Economisch Bureau van de Rabobank.
  »
 • Millennials weten weinig over melanomen Verwacht je dat millennials goed weten wat een melanoom is? Dan heb je het mis. Uit onderzoek van de Stichting Melanoom blijkt dat deze jongeren tussen de 18 en 38 jaar hierover aanzienlijk minder weten dan oudere leeftijdsgroepen. De millennials controleren hun huid te weinig op verdachte plekjes, terwijl dit heel belangrijk is. Hoe eerder de verdachte vlek weggehaald wordt, hoe beter. De kans om te overleven is dan veel groter.
  »

Compilatie Beauty Trade special 2018

Business tip Exclusief op Kosmetiek.nl

BRANDING OP FACEBOOK

Yasmine Setoe, marketingprofessional Archer Media

We weten allemaal dat je met een zakelijke Facebookpagina eenvoudig in contact kunt komen en blijven met jouw doelgroep. Hoe jij omgaat met jouw pagina bepaalt het succes van de pagina.

Blog Exclusief op Kosmetiek.nl

Compassie met jezelf

Aster Naafs, lifecoach

In een maatschappij waarin vrijwel altijd wordt verwacht dat iedereen overal een mening over moet hebben, en die ook duidelijk mag verkondigen, is het knap lastig om een beetje compassie met jezelf te hebben. Een mening impliceert namelijk ook vaak dat er kritiek is. En die is niet altijd positief…

Aanmelden Nieuwsbrief