Business tip

De laatste business tips

  • De potentiële klanten van je salon, wie zijn dat? In de eerste plaats zijn potentiële klanten de consumenten die passen bij je aanbod, de merken en behandelingen die je gekozen hebt. Daarmee richt jij je op een bepaalde groep klanten, oftewel je doelgroep.
  • Check je klantenbestand op ‘wegblijvers’ Zakelijk gezien heb je als ondernemer twee doelen: omzet en klanten(binding). De klant let bewust of onbewust op een aantal zaken wanneer hij of zij iets aanschaft. Sfeer, vakkennis en bereidwilligheid van de schoonheidsspecialist naar de klant toe zijn van die factoren, waarop een klant bepaalt of hij of zij tevreden is met een bezoek aan je bedrijf.
  • Klantgericht ondernemen Alle processen binnen een bedrijf stem je af op de klant. Deze persoon staat altijd centraal. Je let hierbij op wat je communiceert via de website, sociale media, prijslijst en merchandising.
  • Voorbereiding op het nieuwe jaar Een goede voorbereiding is overal en altijd een belangrijk onderdeel om iets tot een succes te maken. Nu de laatste weken van 2017 begonnen zijn, ben je vast erg druk met je klanten om hun huid, handen, voeten en lichaam zo mooi en stralend mogelijk te maken. Waarschijnlijk heb je daar de afgelopen maanden een goede voorbereiding voor gedaan.

Archief

Overige business tips

Aanmelden Nieuwsbrief