Nieuws

Het laatste nieuws

 • Jantine van ’t Klooster nieuwe voorzitter ANBOS Jantine van ’t Klooster is op 30 oktober 2017 benoemd tot voorzitter van ANBOS. We stelden de kersverse voorzitter een aantal vragen.
 • Weer drukker in de winkelstraten Het gaat beter met de economie en dat merken we ook aan het toenemend aantal passanten in de winkelstraten. In het derde kwartaal van 2017 bezochten ongeveer 2,7 procent meer mensen de straten dan vorig jaar in hetzelfde kwartaal, analyseerde Bureau RMC. Dit retailadviesbureau verwacht dat winkelcentra en -steden die zich richten op retail, horeca en cultuur alleen maar zullen blijven plussen.
 • Niet elke ondernemer kiest vrijwillig voor het ondernemerschap In 2016 hadden 1,4 miljoen Nederlanders een eigen bedrijf. Bijna 75 procent hiervan is zzp’er: zelfstandige zonder personeel. Ruim 11 procent van deze zzp’ers heeft zich naar eigen zeggen bij de Kamer van Koophandel ingeschreven met een bedrijf of praktijk, omdat ze geen passende baan als werknemer konden vinden.
 • De oudste mens wordt niet ouder Omdat we steeds meer 95-jarigen in ons midden hebben, verwacht je dat we straks misschien wel 150 jaar oud worden. Toch blijkt dit niet het geval te zijn, zo concluderen de Tilburgse statistici Jesson Einmahl MSc, prof. dr. John Einmahl en emeritus hoogleraar Laurens de Haan van de Erasmus Universiteit Rotterdam in nog niet gepubliceerd statistisch onderzoek. De drie wetenschappers onderzochten de data van 75.000 Nederlanders die de laatste 30 jaar overleden op een leeftijd van minimaal 94 jaar. Uit deze cijfers leidden zij af dat een vrouwenlichaam fysiek niet ouder kan worden dan 115.7 jaar en een mannenlichaam niet ouder dan 114.1 jaar.

Archief

Overig nieuws

Aanmelden Nieuwsbrief

Agenda

 • Beauty Düsseldorf

  9 t/m 11 maart 2018, Messe Düsseldorf, Düsseldorf, Germany

  »
 • Beauty Trade special 2018

  7 t/m 9 april 2018,

  »
 • In-cosmetics Global

  17 t/m 19 april 2018, RAI in Amsterdam

  »