Nieuws

Het laatste nieuws

  • Lezing op beurs: Facebook en Instagram in de salon? Op zaterdag 15 september en zondag 16 september kun je een presentatie bijwonen over social media in de salon. Je hoort hoe je met weinig tijd toch goed zichtbaar kunt zijn. Ook leer je hoe je je bereik verhoogt. Zien we je van het weekend om half 11 bij Beauty Stage 1?
  • Kosmetiek op de beurs Ook deze keer heeft Kosmetiek weer een stand op de beurs. Het standnummer is 1D025. Hier kun je onze bladen inzien en medewerkers spreken. Ook kun je een foto laten maken als herinnering aan je beursbezoek. Tot op de beurs!
  • Kwaliteit en service Bij DÉCAAR, het nieuwe en moderne cosmeceutical merk, zijn de wetenschap en de natuur met elkaar verweven. De producten zijn ontwikkeld op basis van de kennis en expertise van experts uit de hele wereld. Dit heeft geresulteerd in innovatieve, veilige en effectieve producten en behandelingen. Drie saloneigenaren vertellen over hun ervaringen.
  • Oosterse schoonheidsgeheimen Bij Morjana vormt westerse technologie een gouden combinatie met de weelderige en kostbare schoonheidsgeheimen van vrouwen uit het Oosten. “De producten zijn niet alleen natuurlijk, maar ook fairtrade”, vertelt distributeur Kristel Schipper van Zana Cosmetics.

Archief

Overig nieuws

Bestel 2 gratis proefnummers

Aanmelden Nieuwsbrief