Nieuws

Rituals de wereld over

Misschien kunnen consumenten over een aantal jaar, net als in de Rituals Urban Spa in Amsterdam, een behandeling nemen in bijvoorbeeld Thailand. De cosmeticaketen wil namelijk de aankomende jaren uitbreiden naar Azië.

Raymond Cloosterman, die Rituals in 2000 oprichtte, wil het bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dit vertelt hij tijdens de Salesforce World Tour in Londen: “We willen graag verder groeien. Er is nog veel te leren en ontdekken.” Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwer en groter winkelconcept. Er is een team aan de slag met volgens Cloosterman ‘de winkel van de toekomst’. Rituals heeft al elf winkels rondom de Big Apple, maar opent nu ook een shop aan de Amerikaanse Westkust. Azië staat als volgende op de lijst.

 

Dit jaar worden driehonderd nieuwe producten geïntroduceerd, om ‘de winkel spannend te houden voor klanten en het personeel’. Op het gebied van innovatie valt er volgens Raymond nog veel te ontwikkelen. Daarom zijn ze ook bezig met innovaties waarbij technologie en beauty samen komen. Een goed voorbeeld hiervan is de wireless perfume diffuser: een apparaat waarmee je met behulp van een app een parfumlucht kunt verspreiden.
 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht