Nieuws

Dare to be yourself

Als je huid er mooi uitziet en je je prettig voelt, dan lijkt alles ook beter te gaan. DÉCAAR speelt hierop in, want met de kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten geef je jouw klant een stralende huid én meer zelfvertrouwen. “Jarenlange kennis en expertise van experts uit de hele wereld komen samen in onze producten”, vertelt Ralf van Houts, eigenaar van DÉCAAR Nederland.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. “We brengen die twee werelden samen voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief. Juist omdat we een jong merk zijn, werken we op alle vlakken met de nieuwste van het nieuwste. Van de ingrediënten tot de machines in onze fabriek en van de verpakking tot de ondersteunende marketingtools.”

 

Een droom in vervulling
Eigenaar Ralf van Houts werkt al ruim 22 jaar in de cosmeticabranche en eind vorig jaar ging zijn droom in vervulling: een eigen bedrijf waarin hij al zijn passie kwijt kan. “Sinds 1 december 2017 ben ik de trotse eigenaar van DÉCAAR Nederland. Met dit bedrijf willen we niet alleen producten van topkwaliteit leveren, maar we willen ook een ‘partner in business’ zijn. Hoe? Door ervoor te zorgen dat beautyprofessionals klanten kunnen verwennen met heerlijke en effectieve behandelingen, maar ook door bij te dragen aan het zakelijke succes van de salons.”

 

Motto
Het motto van DÉCAAR is ‘Dare to be yourself’. Door de behandelingen kun je ervoor zorgen dat jouw klant zich goed voelt en daardoor volledig zichzelf durft te zijn. “Onze producten zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. En elk probleem kan ermee worden aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan acne, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, couperose, een geïrriteerde of uit balans geraakte huid en een huid die vaal, vermoeid en verouderd is.” Naast het basisaanbod, zijn er ook twee speciaalbehandelingen.

“Beide behandelingen bevatten een ingrediënt waar we bijzonder trots op zijn, namelijk perfluorcarbon. DÉCAAR is op dit moment het enige merk op de markt die dusdanige percentages van dit ingrediënt heeft weten te verwerken in de producten.” Perfluorcarbon zorgt ervoor dat de huid meer zuurstof kan opnemen en zuurstof is essentieel voor een gezonde huid en de helende werking bij bijvoorbeeld ontstekingen.

 

“Het paradepaardje van DÉCAAR is de Algae Peeling Regimen. De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon in deze behandeling zorgt voor celregeneratie, maar dan zonder de huid dunner te maken zoals bij microdermabrasie. De behandeling is daarom ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Inmiddels hebben wij zeer veel positieve reacties ontvangen van salons die de Algae Peeling inzetten. Naast de ongekende effectiviteit, bieden we schoonheidssalons hiermee een complete huidverbeterende behandeling, voor een relatief lage investering. De DÉCAAR Algae peeling bewijst dat de kracht van de natuur zelfs sterker is dan die van hightech apparatuur.”
De ‘Breath of Life Treatment’ is bedoeld voor elk type huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

 

Vier lijnen
Om de huid gezond te maken, biedt DÉCAAR een overzichtelijk assortiment bestaande uit vier lijnen, aangevuld met een reinigende lijn. In de toekomst wordt het productaanbod nog verder uitgebreid, onder andere met een lijn speciaal voor de gevoelige huid. Bijzonder detail: 95 procent van de producten is verpakt in airless pompflacons. Daardoor zijn er minder conserveringsmiddelen nodig en kun je op een hygiënische manier werken.

 

Oxygen
Voor het verbeteren van de huidvitaliteit, revitalisatie en hydratatie.

 

Oily/combination skin
Voor het vinden van de balans bij de gecombineerde en vette huid.

 

Brightening Line
Voor het verminderen van pigmentvlekken en hyperpigmentatie

 

Age Reverse
Voor het effectief en zichtbaar verminderen van (mimische) rimpels.
 

Uitgebreide ondersteuning
Wie werkt met DÉCAAR kan rekenen op uitgebreide ondersteuning. “We willen echt een samenwerking aangaan, met als ultieme doel het verhogen van de omzet. Ik zeg altijd ‘als het goed gaat met onze partners, dan gaat het met ons vanzelf ook beter’. Als schoonheidsspecialist is het jouw passie om de huid van jouw klanten te verzorgen. Dat betekent dat er niet altijd voldoende tijd overblijft voor andere dingen. Wij willen daar graag bij helpen. Door middel van het trainingsaanbod in ons opleidingsinstituut in Den Bosch bijvoorbeeld, waarin we ook aandacht besteden aan dingen als productverkoop of omgaan met social media. We hebben elke zes weken een nieuwe actie die we ondersteunen met een mediabox waarin onze klanten allerlei tools vinden om de actie on- en offline onder de aandacht te brengen. En wat ik daarbij graag benadruk, is dat dergelijke acties niet ten koste gaan van de marge. Daarnaast hebben we een bonusregeling en kun je onze webshop heel eenvoudig aan de website van de salon koppelen. Verder ben ik altijd op zoek naar ‘smart deals’, leuke extraatjes voor onze klanten. Denk aan een aantrekkelijke actie in samenwerking met het online marketingbureau van mijn vrouw: jouwsalononline.nl.”


MEER INFORMATIE

DÉCAAR Nederland
Populierenstraat 22
1731 SP Winkel
T (085) 86 400 49
E info@decaarnederland.nl
W www.decaarnederland.nl

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht