Nieuws

Voor een verhelderend effect en een stralende huid

Een doffe, vale huid. Een rokershuid. Een huid met pigmentvlekken. Je ziet ze ongetwijfeld regelmatig in jouw instituut. Met Dermo28 Illumina kun je een effectieve oplossing bieden en tegelijkertijd heeft deze productlijn ook nog eens een anti-aging werking. Perfect voor een prachtige, gezonde huid met egale teint dus.

Wil je samen met een klant werken aan hyperpigmentatie, het verlies van stevigheid en elasticiteit, grove poriën, een vale of doffe huid, een rokershuid of fijne lijntjes en rimpels? Kies dan voor het Illumina systeem van Dermo28, een cosmedisch huidprogramma met zowel instituutbehandelingen als producten voor thuisgebruik. Dit innovatieve Illumina systeem® is rijk aan antioxidanten en heeft verhelderende, beschermende en anti-aging eigenschappen. Met het Illumina systeem ben je bovendien in staat om tyrosinase te blokkeren. Dit is het belangrijkste enzym dat leidt tot de vorming van melanine. De actieve ingrediënten van het Illumina systeem® zijn niacinamide (Vitamine B3), beredruif, vitamine C en witte moerbei. Deze ingrediënten komen terug in ieder product binnen deze lijn, zowel voor de instituutbehandelingen als voor thuisgebruik.

 

Barrièrefunctie verbeteren
Voor een gezonde, stralende huid is een goed functionerende huidbarrière de eerste vereiste. Wanneer deze niet op orde is, heeft het weinig zin om te werken aan huidproblemen en anti-aging. Met de producten van Dermo28 verbeter je de barrièrefunctie van de huid door de pH-waarde in balans te brengen en te werken met fruitzuren. De huid kan vervolgens actieve ingrediënten veel beter opnemen en dat merk je aan de resultaten van de behandelingen. Vaak zie je dan ook al duidelijke resultaten tijdens de behandeling.

 

Vier pijlers
Om oplossingen voor elk huidprobleem te realiseren, werkt Dermo28 met vier pijlers. In de eerste plaats de pH-balans. Wanneer deze in orde is, ervaart de huid minder irritatie en roodheid tijdens behandelingen. Actieve ingrediënten worden bovendien beter opgenomen. De tweede pijler wordt gevormd door fruitzuren, zowel toegepast in de salonbehandelingen als in de producten voor thuisgebruik. Er worden altijd verschillende fruitzuren gecombineerd en deze worden aangevuld met herstellende actieve ingrediënten. De Illuma Therapy bevat voor het instituut (pH 3,2) glycolzuur, melkzuur en vitamine C. Pijler drie is het revolutionaire gebruik van complexen. Exfoliëren, herstellen en het voeden van de huid vinden bij Dermo28 tegelijkertijd plaats en dat zie je niet bij andere merken. De vierde en laatste pijler bestaat uit systemen, een vaste groep van actieve ingrediënten die in elk product binnen een lijn wordt toegepast. De actieve ingrediënten binnen een systeem zijn perfect op elkaar afgestemd en versterken elkaars werking.

 

Actieve ingredienten
Het Illumina systeem® bevat vier belangrijke actieve ingrediënten:
• Niacinamide
Verhelderende werking en remt de overdracht van melanosomen, waardoor er minder melanine wordt overgedragen vanuit de melanocyt aan de keratinocyten.
• Beredruif extract
Remt de tyrosinase af, enzymen die zorgen voro vorming van melanine en verkleint de poriënstructuur.
• Witte moerbei extract
Verhelderende werking, remt de tyrosinase af en bestrijdt vrije radicalen.
• Vitamine C
Stimuleert celvernieuwing en aanmaak van collageen voor een anti-aging werking.

 

Optimale celvernieuwing en hydratatie
Dermo28 is een uniek Italiaans huidverbeterings- en anti-agingprogramma met een duidelijke visie: het verbeteren van de huidconditie door het optimaliseren van de celvernieuwing en intensieve hydratatie. Alle producten zijn ontwikkeld vanuit een medische achtergrond en hebben hun bestaansrecht al vanaf 1995 ruimschoots bewezen. Celvernieuwing wordt gerealiseerd door gebruik te maken van fruitzuren en actieve ingrediënten als vitamine C, sojaproteïnen en witte moerbei. Om de hydratatie een flinke boost te geven bevatten de producten onder andere panthenol, saccharide isomeraat en hyaluronzuur.
 

Thuisgebruik
Om de resultaten van een salonbehandeling in stand te houden en te optimaliseren, is het belangrijk dat de klant ook thuis de juiste producten gebruikt. Door een goed advies te geven, is het mogelijk om de productverkoop een extra stimulans te geven. Er zijn vier producten voor thuisgebruik:
• Illumina Brightening Complex voor exfoliatie en diepe hydratatie. Dit complex versterkt de werking van de crème.
• Illumina Brightening Cream SPF15 is rijk aan antioxidanten en hydrateert de huid. De crème beschermt de huid tegen uv A- en uv B-straling.
• Illumina Skin Defense SPF50 breng je aan na de dagcrème voor extra intense hydratatie en celvernieuwing. De hoge beschermingsfactor is een must bij de behandeling van pigmentatie.
• Illumina Brightening Mask om de huid te verhelderen en intensief te hydrateren. Verfijnt bovendien de poriënstructuur.

Direct resultaat
Instituten die werken met Dermo28 zijn enthousiast over de resultaten en krijgen ook veel positieve reacties van hun klanten. Tijdens de behandeling zien ze direct een verhelderend resultaat en je merkt dat de huid na de behandeling weer ademt. Pigmentvlekken worden zichtbaar minder en het anti-aging effect is zeer krachtig. Klanten kunnen het effect van de behandeling dan ook zelf in de spiegel zien.

 

MEER INFORMATIE

Western Cosmetics
Ondernemingsweg 105
1422 DZ Uithoorn
T 0297 – 30 31 62
E info@westerncosmetics.nl
W www.westerncosmetics.nl

 


 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht